Blogi | Lähde mukaan ajatusmatkalle omaan mieleen | Mielenmelodiat

Lähde mukaan ajatusmatkalle omaan mieleen

08.02.2018 15:389 kuukautta sitten

Psykofyysisen fysioterapian opiskelijan Elina Lääperin ajatuksia Mielen Melodioiden Läsnäolosta luovuuteen -verkkovalmennuksesta.

Ajattelu, asenteet, itsetunto, vuorovaikutus, luovuus. - Monesti ajatellaan, että emme voi vaikuttaa näihin. Tämä on minun luonteeni ja tyydyn siihen, koska se on geeneissä. Asenteet itseä ja muita kohtaan, ajatusmallit ja vuorovaikutustaidot siirtyvät usein sukupolvelta toiselle, mutta kyse on ennemmin opitusta mallista kuin geeniperimästä.

Läsnäolosta luovuuteen, rohkeudesta unelmiin -verkkokurssi antaa sinulle mahdollisuuden päästä irti opituista malleista ja loistavia työkaluja työstää itseäsi, itsetuntemustasi, ajatuksiasi ja asenteitasi uuteen suuntaan. Valmennuksen avulla voit oppia hyväksyvän, armollisen ja läsnäolevan mallin vanhan tilalle.

Läsnäolosta luovuuteen -verkkokurssi alkaa läsnäolon opettelulla, itsensä, mielensä ja kehonsa kuuntelemisella ja etenee viikko viikolta uusin teemoin kohti parempaa itsetuntemusta ja omien unelmiesi lentoon päästämistä. Eri asiantuntijoiden laatimilla harjoitteilla ja äänitteillä johdatellaan lempeästi kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään, oppimaan itsestä asioita, joihin voit vaikuttaa ja työstämään ajatuksiasi ja asenteitasi oman persoonallisuutesi rajoissa.

Olen itse työstänyt verkkovalmennuksen teemoja jo pidempään omassa elämässäni itsenäisesti, mutta verkkovalmennus antoi paljon uusia keinoja itsetuntemuksen vahvistamiseen ja asenteiden muuttamiseen. Tein valmennuksessa paljon ajatusmatkoja elämäni käännekohtiin ja opin niiden kautta itsestäni asioita, joiden syntyperää en aiemmin ollut osannut yhdistää menneisyyden tapahtumiin. Jotkin asiat olivat saaneet mielessäni suuret mittasuhteet, mutta sijoittaessani niitä elämäni aikajanalle huomasin, etteivät ne merkinneetkään nykyisyyden kannalta mitään. Toisaalta tapahtumat, jotka ovat tuntuneet merkityksettömiltä, antoivat vastauksia siihen, kuka olen nyt.

Olet sitten aloittelija tai jo kokeneempi sisäisen äänesi kuuntelija, valmennuksella on sinulle varmasti uutta annettavaa. On vapauttavaa antautua ammattilaisten ohjaamaksi kulkemaan kahdeksan viikon matkaa kohti muutosta. Harjoitteiden työstäminen ei vaadi sinulta muuta kuin hetken aikaa pysähtyä niiden äärelle. Voit tehdä niitä pienin askelin, omaan tahtiisi. Harjoitteet voivat herättää monenlaisia tunteita, mutta niiden kautta opit aina itsestäsi, joten anna tunteiden tulla ja mennä. Lähde avoimin mielin mukaan matkalle läsnäolosta luovuuteen, rohkeudesta unelmiin.

psykofyysisen fysioterapian opiskelija Elina Lääperi