Mielen Melodiat sai kutsun Shanghaihin | Mielenmelodiat

Mielen Melodiat sai kutsun Shanghaihin

08.08.2017 23:3411 kuukautta sitten

Mielen Melodiat Oy sai Kasvun Roihun Growth to Shanghai –ohjelman myötä kutsun Shanghaihin. Ohjelma on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat kansainvälistyä ja laajentaa toimintaansa Kiinan markkinoille. Workshop pidetään Shanghaissa 14.-18.8.2017, minne Mielen Melodiat matkaa muiden suomalaisyritysten kanssa. Yhteistyökumppanit Shanghaissa ovat erityisen kiinnostuneita terveys- ja hyvinvointi, energia ja cleantech sekä teollisuus- ja kuljetusalojen yrityksistä.

Me Mielen Melodioilla uskomme, että ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää nyt ja tulevaisuudessa niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Mielen Melodiat on tuottanut kolme digitaalisista verkkovalmennusta eri teemoilla. Viimeisin valmennus käsittelee stressinhallintaa ja se on työstetty yhteistyössä psykologin kanssa.

Saimaan Ammattikorkeakoulun tekemän tutkimuksen mukaan 8 viikon valmennukseen osallistuneiden voimavarat paranivat kaikilla osa-alueilla. Osallistujien kokema stressi väheni 18 %, he keskittyivät ja nukkuivat paremmin, itseluottamus ja myönteisyys lisääntyivät.

Valmennukset sopivat niin yksityishenkilöille kuin yritysten työhyvinvointiin.

YRITYKSEN TARINA

Mielen Melodiat Oy on taiteilija Lauri Tähkän ja Mari Ravattisen perustama digitaalisia hyvinvointivalmennuksia tuottava yritys. Mielen Melodiat yritys sai alkunsa ajatuksesta auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Mielen Melodiat syntyi vahvasta intuitiosta ja rohkeudesta auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä kehittymään. Meillä on vahva usko, että ihmiset tarvitsevat jatkuvan suorittamisen sijaan pysähtymistä ja rauhoittumista. Mielen Melodiat haluaa auttaa ihmisiä löytämään elämäänsä läsnäolon kautta luovuutta ja rohkeutta.

Luovuus ja uusien ideoiden syntyminen vaatii läsnäoloa ja rentoutumisen hetkiä. Ihmiset tarvitsevat ohjausta itsensä hyväksymiseen ja itsetunnon vahvistamiseen. Haluamme rohkaista ihmisiä ja työyhteisöjä kehittämään itseään ja saavuttamaan rohkeasti omia tavoitteita ja unelmia.

Me Mielen Melodiat tekijät toimimme matkaoppaina sinun omalla valmennusmatkallasi. Me ohjaamme, näytämme suuntaa ja rohkaisemme sinua. Kerromme omista kokemuksistamme ja mitä itse olemme elämän varrella oppineet tai kohdanneet. Tärkeimmän matkan teet kuitenkin sinä itse. Unelmamme on auttaa ihmisiä löytämään kokonaisvaltaista hyvinvointia elämään. Kun sinä saavutat omat tavoitteesi ja voit paremmin, on meidän tavoitteemme toteutunut.

LISÄTIETOA KASVUN ROIHUN GROWTH TO SHANGHAI -OHJELMASTA

Lisätietoja: Mari Ravattinen, toimitusjohtaja, Mielen Melodiat Oy, p. 040 731 1098, mari@mielenmelodiat.fi