Mielen Melodiat tiimi | Mielenmelodiat

Mielen Melodiat Tiimi


Lauri Tähkä

Lauri on oikea henkilö läsnäolon ja luovuuden lähettilääksi. Läsnäolo lavalla esiintyessä on vahvaa ja puhuttelevaa. Aitous, ilo ja valoisuus kumpuavat syvältä Laurin sisimmästä, mikä lämmittää ihmisiä kohtaamisissa. Rohkeus on kantava voima elämässä, eikä Lauri ole pelännyt tehdä rohkeitakaan ratkaisuja elämässään. Kun yhdistetään läsnäolo, rohkeus ja luovuus, joita Laurissa on paljon, voi syntyä mitä vaan merkityksellistä.

Lauri Tähkä

luova johtaja, Mielen Melodiat Oy

 

Mari Ravattinen

Elämäntieni olen aloittanut Kotkasta meren ääreltä, joka on minulle voimaannuttava elementti edelleen. Ihmiset ja sosiaalisuus on aina ollut minulle tärkeää. Halusin päästä auttamaan ihmisiä ja kouluttauduin fysioterapeutiksi. Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi alkoi kiinnostaa enemmän ja opiskelin NLP- ja mindfullness-taitoja. Nautin siitä, kun saan pitää työhyvinvointivalmennuksia tai ohjata rentoutusta ryhmille ja yksilöille. Minulla on halu kehittää työyhteisöille parempaa vuorovaikutusta ja myönteistä ajattelua. Haluan innostaa ja auttaa ihmisiä löytämään luovuus ja läsnäolo omaan elämäänsä.

Mari Ravattinen

toimitusjohtaja, Mielen Melodiat Oy

työfysioterapeutti

NLP Master Practitioner

mindfulness

yrittäjä, Hyvinvointikeskus TreeniX, www.treenix.fi

Yhteystiedot:

 040 731 1098

mari(at)mielenmelodiat.fi

 

Tiina Hulkkonen

Työni Mielen Melodioilla yhdistää aiemman työkokemukseni kansainvälisistä teollisuuden toimihenkilötehtävistä kiinnostukseeni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

"It's a beautiful thing when a career and a passion come together."

Tiina Hulkkonen

assistentti, Mielen Melodiat Oy

tradenomi

NLP Practitioner

Yhteystiedot:

info(at)mielenmelodiat.fi

 

Yhteistyökumppanit

Valokuvat: Leif Väre

Valokuvat ja videot: Hiski Hämäläinen

Tukea Euroopan aluekehitysrahastolta: