Yrityksen tarina - Mielen Melodiat Oy | Mielenmelodiat

Yrityksen tarina

Mielen Melodiat yritys sai alkunsa ajatuksesta auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Mielen Melodiat syntyi vahvasta intuitiosta ja rohkeudesta auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä kehittymään. Meillä on vahva usko, että ihmiset tarvitsevat jatkuvan suorittamisen sijaan pysähtymistä ja rauhoittumista. Mielen Melodiat haluaa auttaa ihmisiä löytämään elämäänsä  läsnäolon kautta luovuutta ja rohkeutta.

Luovuus ja uusien ideoiden syntyminen vaatii läsnäoloa ja rentoutumisen hetkiä. Ihmiset tarvitsevat ohjausta itsensä hyväksymiseen ja itsetunnon vahvistamiseen. Haluamme rohkaista ihmisiä ja työyhteisöjä kehittämään itseään ja saavuttamaan rohkeasti omia tavoitteita ja unelmia.

Me Mielen Melodiat tekijät toimimme matkaoppaina sinun omalla valmennusmatkallasi. Me ohjaamme, näytämme suuntaa ja rohkaisemme sinua. Kerromme omista kokemuksistamme ja mitä itse olemme elämän varrella oppineet tai kohdanneet. Tärkeimmän matkan teet kuitenkin sinä itse. Unelmamme on auttaa ihmisiä löytämään kokonaisvaltaista hyvinvointia elämään. Kun sinä saavutat omat tavoitteesi ja voit paremmin, on meidän tavoitteemme toteutunut.

Toivomme elämääsi hyvää mielen melodiaa,

Mielen Melodiat Oy:n perustajat Mari ja Lauri